Nova Comissió Executiva Local

  • Actualitzat:
  • Creat:

El passat dimecres 15 de març, els membres de l’agrupació del PSC de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ens vam reunir en Assemblea per a elegir la nova Comissió Executiva Local.

Per a ordenar el desenvolupament de l’Assemblea, es va elegir a Germán Garcés i a Frederic Escoda com a president i secretari de la Mesa. A continuació, Cristina Borràs va fer balanç de la gestió realitzada durant els quatre anys que ha estat al front de la primera secretaria de la nostra agrupació i també va explicar els motius que l’han portat a no optar a la reelecció.

Es va presentar una única candidatura per a la nova Comissió Executiva encapçalada per Celia Ruiz i també ella va ser l’única candidata per a representar a la nostra agrupació al Consell de la XVII Federació del PSC (Camp de Tarragona).

Tots els vots emesos pels militants presents a l’Assemblea van ser a favor de la candidatura presentada i en conseqüència la nova Comissió Executiva Local, elegida per un període de quatre anys, es:

Primera Secretària, Celia Ruiz Espejo

President, Germán Garcés Martínez

Organització i Administració, Joaquim Gracia Roca

Cultura i Ensenyament, Núria Ortiz Sánchez

Comunicació i Sistemes d’Informació, Miguel Ángel Garcés Cano

Igualtat i Cooperació, Ángeles Jimeno Doñaque

D’acord amb els Estatuts del PSC, també són membres nats de la Comissió Executiva Local: l’Alcalde, Alfons Garcia Rodríguez i la Portaveu del Grup Municipal, Cristina Borràs Margalef

També per unanimitat, la Primera Secretària Celia Ruiz va ser elegida com a representant de la nostra agrupació al Consell de Federació.

Abans de que el president donés per acabada l’Assemblea, Celia Ruiz va agrair el suport que ha rebut la nova executiva i es va comprometre a seguir treballant per fer més gran l’agrupació i per aprofundir la nostra relació amb els veïns del municipi, amb l’objectiu d’aconseguir unes millors condicions de vida per als que més estan patint els efectes de la crisi i un poble millor per a tots.

A part de l’elecció de Celia Ruiz com a primera secretaria, s`ha de destacar la incorporació a la nova Comissió Executiva de dues dones més: Núria Ortiz i Ángeles Jimeno.

La nova primera secretària de la nostra l'agrupació local, Celia Ruiz Espejo va néixer a Tarragona l’any 1982 i té dos fills. És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona (UB), advocada col·legiada al ICAB, especialista en atenció a víctimes de violència masclista i en l’àmbit associatiu. Actualment treballa al SIE de Tarragona i és Regidora d’Administració, de Medi Ambient i de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

(hem afegit el vídeo del reportatge que va emetre la televisió local TVV)